Tilbud

KOPKE COLHEITA 2000

Nydes til nødder, tørret frugt, desserter med samme og/eller indslag af karamel eller blot alene som den mest oplagte “meditations-vin”, der kan tænkes.

299,00 DKK

Ikke på lager

KOPKE COLHEITA 2000

Varenummer SV_396272947 Kategorier , , , Mærke

Colheita er den oxidativt fadlagrede ‘årgangs-tawny’ – en ofte overset kategori, der dog efterhånden er blevet eftertragtet blandt portvinsentusiaster, da denne tawnytype modsat tawny med aldersbetegnelse (10 års, 20 års osv.) viser årgangenes forskelle.

Få mestrer colheita portvin som Kopke, der tilmed er det ældst eksisterende portvinshus og det ældste firma af udenlandsk oprindelse i Portugal.

Colheita modner i mindst 7 år på fade (men ofte meget længere) inden de, efter Portvinsinstituttets godkendelse, tappes på flaske og derefter er drikkeklare.

Efter 20 lange års lagring i Kopkes kældre i Vila Nova de Gaia præsenterer denne årgangs-tawny sig med silkeblød, moden fylde. Næsen er krydret med en let røget og ristet sødmefuld duft af tørrede frugter, så som rosin og sveske. Kopke Colheita 2000 udfolder sig i munden med stor smagsfylde med moden frugt og en herlig balance mellem syre, frugt og en ikke alt for dominerende sødme. Den lange lagring på træfade har bortslebet al garvesyre og primær frugt. I stedet står man tilbage med en luksuøs, raffineret og flydende version af brunsviger.

Nydes til nødder, tørret frugt, desserter med samme og/eller indslag af karamel eller blot alene som den mest oplagte “meditations-vin”, der kan tænkes.

Efter åbning er vinen holdbar i op til et par uger – evt. opbevaret i køleskab. Derefter bliver vinen blot mere slap og mister pusten, som dagene går, så ingen panik, hvis der skulle være et par glas tilbage i en åben flaske…

Vægt 1.5 kg
Alkohol

Indhold

Land

Producent

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KOPKE COLHEITA 2000”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *