White Zinfandel rose twins Lodi California

Twins White Zinfandel er en klassisk frugtig og læskende rosévin fra det solrige Californien. Vinen har en indbydende aroma og smag af modne jordbær og hindbær, fulgt op af en anelse friske krydderurter.

79,00 DKK

På fjernlager

White Zinfandel rose twins Lodi California

Varenummer 05510330035 Kategorier , , , , ,

At vinificere den blå Zinfandel-drue som en hvidvin startede oprindeligt i 1980erne i Californien i et forsøg på at vise, at druen kunne bruges til andet end rødvine og dette med kæmpe succes. Berøringen med druens røde skind under afstilkningen eller presningen var ofte nok til at give mosten en lys, pink farve, som hurtigt blev kendetegnet for White Zinfandel. Lader man skindet være i kontakt i flere timer, opnår man nærmest en rosévin. Twins White Zinfandel er lavet på Zinfandel-druer fra forskellige parceller i Lodi.

Twins White Zinfandel er en klassisk frugtig og læskende rosévin fra det solrige Californien. Vinen har en indbydende aroma og smag af modne jordbær og hindbær, fulgt op af en anelse friske krydderurter. Den læskende frugtsødme afbalanceres elegant af en let, naturlig syre i eftersmagen, som gør vinen yderst velegnet til rett¬er med skaldyr, kylling eller som en frisk aperitif. Serveres ved 6-8°C.

Vægt 1,5 kg
Alkohol

Anbefales til

, , ,

Druesammensætning

Indhold

Land

Producent

Serveringstemperatur

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “White Zinfandel rose twins Lodi California”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.