LUST AUF ROT BIO Baden Weingut Rieger

Smagen er sprød og frugtrig, men let røgede toner og en diskret, krydret karakter. Vinen slutter med god struktur og harmoni – ret charmerende. En vin man hurtigt kommer til at holde af.Serveres til buffeter, pålæg, pastaretter, pizzaer, fjerkræ, svinekød eller kalv.

110,00 kr.

Ikke på lager

LUST AUF ROT BIO Baden Weingut Rieger

Varenummer 00345311635 Kategorier , , , , ,

Serien ‘Lust auf’ (lyst til) samler ‘vine, som er til at drikke og nyde, og ikke til at filosofere over’, som producenten selv udtrykker det! ‘Lust auf Rot’ er sammensat af Regent (75%) og Spätburgunder.
Druesorten Regent er en krydsning af hvidvinsdruen Diana og druerne Pinot Noir og Chambourcin, oprindeligt foretaget i Pfalz.
Regent er uden tvivl en kommende stjerne, som i dag ikke kun dyrkes i Tyskland men også i Californien, Ontario, Australien… og i øvrigt også i Danmark!
Druerne til ‘Lust auf Rot’ hentes på diverse parceller på Weingut Riegers biodynamiskdyrkede vinmarker Betberger og Maltesergarten, hvor vinstokkene er 10-25 år gamle.
Vinen er gæret på ståltanke og modnet i 1,5 år på store, brugte træfade (900-1500 l.), som ikke påvirker vinen for meget med træ.
‘Lust auf Rot’ er en aromatisk, frugtrig og ukompliceret, rødvin. I duften finder man nuancer af kirsebær, hindbær og ribs.

Vægt 1,4 kg
Alkohol

Årgang

Anbefales til

, , ,

Druesammensætning

,

Indhold

Land

Økologisk

Producent

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LUST AUF ROT BIO Baden Weingut Rieger”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *